skapa din hemsida med dubbelklick

ny hemsida

snabbt snyggt & säkert

Projektledning

Kontakt med leverantör av webbtjänst, webbhotell, domännamn mm

Responsiv webbdesign direkt i WordPress

Bildanpassning för webben

Korrektur on-line

så skapar vi en hemsida

Dubbelklick Grafisk Design & Kommunikation erbjuder snabba, säkra och professionella hemsideslösningar. Med Dubbelklick som din personliga kontakt och leverantör får du en snygg och modern hemsida som dessutom är helt responsiv. I hemsidespaketet från Dubbelklick ingår alltid utbildning, så att du snabbt kommer igång med din hemsida.

En mobilanpassad hemsida gör livet enklare för dina besökare! Visste du att över 90% av svenskarna besöker webben i sin smartphone?

foto, trycksaker, power points mm

Vid produktion av en hemsida kan det tillkomma andra behov. Dubbelklick kan även erbjuda hjälp med foto, produktion av trycksaker, e-mail marketing, presentationer mm.

alltid trygg support

Det finns också möjlighet att teckna supportavtal. Här får du som kund hjälp med tekniska uppdateringar så att din sida hålls uppdaterad och högpresterande. Erfarenheten visar också på behovet att ha någon att ringa till för support, någon som känner till din hemsida och vet hur den är uppbyggd. Med Dubbelklick kan du alltid känna dig säker på personligt och professionellt bemötande.

om dubbelklick

Med över 25 års erfarenhet kan du känna dig trygg i mitt sällskap! Efter några år i reklambyråvärlden startade Dubbelklick 2001 som en egen verksamhet. På den tiden handlade uppdragen mest om print. Allt ifrån kataloger, årsredovisningar, annonser till grafiska profilprogram med logodesign. Med tiden lärde jag mig att fotografera, och kan nu även erbjuda denna tjänst. Idag handlar det mest om hemsidesproduktion, men skulle du vilja ha hjälp med dina Powerpoints, e-mailmarketing eller trycksaker tar jag även hand om detta!

portfolio